Taller: Diari d’una descoberta

Repetim Diari d’una descoberta. Durant 6 setmanes us introduiré a l’escriptura expressiva.

Us proposo un taller d’escriptura de descoberta d’un mateix. És un taller pràctic en el qual estarem escrivint sense parar! No es requereix cap mena d’experiència, només les ganes de participar i descobrir.

Es tracta de 6 trobades de 2 hores, en les quals us ensenyaré 18 tècniques d’escriptura. Aquestes tècniques utilitzen tant la creativitat, com la racionalitat i l’inconscient per descobrir qui som i qui podem ser, com vivim les nostres vides, els límits que ens posem a nosaltres mateixes, les pors que ens enreixen i les forces que ens donen ales…

El taller no té com a objectiu fer teràpia. Posa una caixa d’eines a l’abastde cada participant, perquè l’utilitzi de la manera que més li vingui de gust i més còmode li faci aquest viatge a l’interior de si mateix.

Sobre Kay Adams i la metodologia

Aquest taller va ser conceptualitzat per Kay Adams, una de les pioneres del “Journal Writing”, que té com a objectiu la introspecció, la descoberta d’un mateix i l’apoderament. L’escriptura terapèutica i la biblioteràpia tenen un llarga tradició als Estats Units i Kay Adams n’és un dels referents més importants. A l’escola que ella va crear, el Therapeutic Writing Institute (TWI), ja s’han format moltíssims facilitadors i terapeutes d’escriptura.

Aquest taller, que en anglès es diu “Journal to the Self”, és un taller que la Kay Adams imparteix des de fa més de trenta anys als EEUU i en què moltíssima gent ha participat, en contextos molt diferents: en grups d’escriptura, en sessions individuals però també a hospitals, centre cívics, tota mena de grups de suport com per exemple per a persones amb addiccions, i pels seus familiars, dones que han patit càncer de mama,…

Sóc facilitadora acreditada per impartir aquests tallers.

Programa: El taller consisteix en sis trobades: Divendres, de 20:30 a 22:30h / Dies: 5, 12, 19 i 26 de febrer, 4 i 18 de març

On? L’Om, Carrer Oratge, 11, 08461 Sant Esteve de Palautordera

Preu: 90€ per les sis sessions, inclou el llibre de treball.

Apuntar-se: Confirmeu per correu electrònic, passant el vostre nom i cognom, número de telèfon i correu electrònic. (Si no us va bé que us contacti per whatsapp, indiqueu-ho en el correu.)

Coneixements previs: Cap. Només us ha de venir de gust escriure. Veureu que l’objectiu del taller no són els textos que escriureu sinó el procés que desencadeneu quan escriviu. Per tant: la qualitat del que escriureu és el menys important d’aquests tallers. (Tot i que us sorprendreu de els /les escriptors/es que porteu a dins).

Contacte: Ingrid Van Gerven / ivangerven1972@gmail.com  /  649578427

(c) fotografia: Karel Van Gerven

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s