Els participants ho expliquen…

Alguns comentaris dels que han participat en el Diari d’una descoberta. (Gràcies a tots!)

“Diari d’una descoberta va significar per a mi veure aparèixer davant meu a mi mateix de debò, per primer cop, en un paper, sortint del meu bolígraf. Amb diferents tècniques, l’Ingrid Van Gerven va ajudar-me a anar coneixent parts de mi que tenia amagades alhora que em vaig adonar del poder de l’escriptura per expressar allò que el conscient no n’és capaç. I crec que això és només el començament de meu cami.”

“Molt recomanable! Aquest taller és una porta oberta a explorar el nostre interior de la manera que ho necessitem a cada moment. Les diferents tècniques i el fet de compartir-les fan que sigui una experiència profunda. Tot un descobriment que segueix i segueix…”

“Totalment imperdible!!!! jo he quedat ben enganxada a les ganes d’escriure, i els recursos que et dóna l’Ingrid t’ajuden molt….100% recomenable!”

“De repent obres els ulls i es davant teu, no cal pensar, el llapis es mou sobre la fulla en blanc expressant sentiments i deixant la ment lliure. Una experiència genial, hi ha un abans i un desprès.”

“En les seves classes m’he pogut conèixer millor, he obert tot allò que creia que ja havia quedat tancat, o he tancat allò que encara restava obert i que m’angoixava. M’he imaginat en camins no escollits (molt recomanable), he dialogat amb mi mateixa, amb el meu jo escriptora, amb les meves pors, he escrit cartes a qui mai les rebrà (sí, sí) he decidit què és el que volia escriure i el que volia compartir. Sí, compartir, perquè no ho he fet sola. He estat amb ella i amb un grup de noies i de nois amb qui he sentit amb intensitat. Un grup de persones a qui els agraeixo molt i amb qui he vist sortir el sol. Un grup de persones amb qui seguiré escrivint i llegint, amb qui seguiré, segur, gaudint i compartint.”

“Donar protagonisme a aquella veu interior que sovint et queda eclipsada en el dia a dia. Copçar, des d’angles molt diferents, els matisos d’una situació viscuda, d’un record o d’un moment actual per tal d’accepta-lo com a una part pròpia del jo o enfocar-lo de maneres diferents. L’Íngrid m’ha donat la possibilitat de desfer-me, en part, dels meus propis prejudicis envers mi mateix i la meva història i reescrire’m parts de la meva vida. Trobar un espai on poder-ho fer amb el guiatge respectuós de l’ Íngrid… un luxe”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s