Sobre Kay Adams i la seva metodologia

Kay Adams, és una de les pioneres del “Journal Writing”. El seu llibre Journal to the Self  té com a objectiu la introspecció, la descoberta d’un mateix i l’apoderament.

L’escriptura terapèutica i la biblioteràpia tenen una tradició llarga als Estats Units i Kay Adams n’és un dels referents més importants. A l’escola que ella va crear, el Therapeutic Writing Institute (TWI)/Center for Journal Therapy, ja s’han format moltíssims facilitadors i terapeutes d’escriptura.

Journal to the Self, és alhora un recull de tècniques i un taller que la Kay Adams imparteix des de fa més de trenta anys als EEUU i en què moltíssima gent ha participat, en contextos molt diferents: en grups d’escriptura, en sessions individuals però també a hospitals, centre cívics, tota mena de grups de suport com per exemple per a persones amb addiccions, i pels seus familiars, dones que han patit càncer de mama,…

Sóc facilitadora acreditada per impartir aquests tallers. En el taller Diari d’una descoberta seguim aquesta mateixa metodologia.

Apunta’t a Diari d’una descoberta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s