Traçant les transicions (intensiu)

La vida és transició. Sempre i contínuament estem iniciant i tancant etapes. A vegades a penes som conscients de les transicions. Altres vegades semblen enderrocar tot el que hem construït fins ara… Però si hi prestem atenció són oportunitats per aprendre, créixer i expandir els nostres horitzons. 

28-29-30 DE SETEMBRE / PARC NATURAL DEL MONTSENY

exterior PolellEn aquest intensiu us explicarem com funcionen les transicions, quins ritmes tenen i quines fases. Descobrireu perquè i com l’escriptura expressiva i l’expressió artística ens poden acompanyar en la travessa, l’exploració i la transformació que signifiquen les transicions.

sala polell2Envoltats per l’entorn privilegiat del Montseny combinarem estones d’escriptura i d’expressió artística guiades per les facilitadores, amb informació sobre el procés que signifiquen les transicions.

Durant el mes de juny i juliol hem fet xerrades sobre les transicions. Aquí en teniu un vídeo.

Aquí podeu trobar més informació sobre les transicions i la metodologia que fem servir.

FACILITADORES

IngridIngrid Van Gerven

Sóc filòloga de formació. L’escriptura és la meva passió, tant la creativa com la que vaig descobrir fa uns anys: l’escriptura expressiva. M’he format a les escoles de referència als EEUU i a Gran Bretanya, dos països on l’escriptura expressiva és una disciplina reconeguda amb llarga trajectòria.

Sóc facilitadora acreditada pel Therapeutic Writing Institute de Denver, EEUU, i per Leia Francisco, especialista en l’escriptura expressiva aplicada a les transicions.

PERFILJackeline Jorba

Vaig graduar-me en Art i disseny a l’Escola Massana. El món del disseny, i concretament l’interiorisme i l’aparadorisme van portar-me a la docència, una altra de les meves passions. El màster d’artteràpia a la UDG em va permetre transformar el treball amb els espais físics per al TREBALL amb els espais personals a través de l’art i la creativitat.

L’any 2006 vaig crear la meva empresa TAO Projectes, on actualment treballo com a facilitadora artística, docent i creativa, col·laborant amb diferents empreses, ajuntaments, instituts i escoles de disseny de referència com L’Instituto Europeo de Design a Barcelona.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

On? Masia el Polell, Sant Pere de Vilamajor

Quan? 28-29-30 de setembre

Preu? 200 Inclou: allotjament (habitació compartida), càtering vegetarià, materials plàstics i dossier.

Requisits? No cal tenir experiència amb l’escriptura ni amb l’expressió artística.

Truca’ns! Ingrid: 649578427/Jackeline: 696357703

2 pensaments sobre “Traçant les transicions (intensiu)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s