Diari d’una descoberta al Tarambana (Cardedeu)

Escriu sense complexos. Expressa’t lliurement. Recupera el plaer d’escriure…

A partir del 18/10: Diari d’una descoberta, el taller d’introducció a l’escriptura expressiva, al Tarambana de Cardedeu. Dijous de 18:00 a 20:00.

Us proposo un taller d’escriptura de descoberta d’un mateix. És un taller pràctic en el qual estarem escrivint sense parar! No es requereix cap mena d’experiència, només les ganes de participar i descobrir.

Es tracta de 6 trobades de 2 hores, en les quals us ensenyaré 18 tècniques d’escriptura. Aquestes tècniques utilitzen tant la creativitat, com la racionalitat i l’inconscient per descobrir qui som i qui podem ser, com vivim les nostres vides, els límits que ens posem a nosaltres mateixes, les pors que ens enreixen i les forces que ens donen ales…

El taller no té com a objectiu fer teràpia. Posa una caixa d’eines a l’abast de cada participant, perquè l’utilitzi de la manera que més li vingui de gust i més còmode li faci aquest viatge a l’interior de si mateix.

Sobre Kay Adams i la metodologia

Sobre “Journal to the Self”

Programa: Ens trobarem 6 dijous de 18:00 a 20:00: 18 d’octubre, 8,15 i 22 de novembre, i dos dijous més (a concretar amb el grup).

On? El Tarambana, Cardedeu, Carrer Bellsolar, s/n, 08440 Cardedeu, Barcelona

Preu: 100 per les sis sessions, inclou el llibre de treball.

Apuntar-se: Confirmeu per correu electrònic a ivangerven1972@gmail.com, passant el vostre nom i cognom, número de telèfon i correu electrònic. (Si no us va bé que us contacti per whatsapp, indiqueu-ho en el correu.)

Coneixements previs: Cap. Només us ha de venir de gust escriure. Veureu que l’objectiu del taller no són els textos que escriureu sinó el procés que desencadeneu quan escriviu. Per tant: la qualitat del que escriureu és el menys important d’aquests tallers. (Tot i que us sorprendreu de els /les escriptors/es que porteu a dins).

Contacte: Ingrid Van Gerven / ivangerven1972@gmail.com  /  649578427

(c) fotografia: Karel Van Gerven

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s