Ressonàncies. Explorem els elements 1: Metalls

Seguim amb la sèrie Combinant arts, en la qual combinem l’expressió musical i escrita. Aquest any proposem un cicle de tallers dedicats als elements materials que ens inspiren…. La primera de les quatre trobades  està dedicada als metalls. Matèria freda o càlida? Quins sons ens porta? Quines paraules ens venen a la ment?

En aquest taller…
-Jugarem amb música i amb paraules.
-Farem un treball que és alhora grupal i individual.
-Explorarem instruments, parlarem, escoltarem, escriurem, compartirem, ens mourem, imaginarem…
-En un espai acollidor, al peu del Montseny

Coneixements previs necessaris: Cap. El taller no requereix ni experiència en l’àmbit de música ni el de l’escriptura. Només us ha de venir de gust experimentar.

Facilitadores:

Mireia

Mireia Serra Vila

Musicoterapèuta i Doctora en psicologia per la Universitat Ramon Llul. He treballat durant anys en diferents unitats hospitalàries (Barcelona i Madrid) acompanyant processos de vida amb persones en àmbit oncològic. Actualment treballo més a domicili, tant a l’inici de la vida (embaràs i nens) com final de vida. És professora en diferents màsters de musicoteràpia, infermeria i medicinaoncològica i pal·liativa. Cofundadora de l’Associació Harmonia i Vida (Barcelona).

Ingrid 4 klein

Ingrid Van Gerven

Sóc filòloga de formació. L’escriptura és la meva passió, tant la creativa com la que vaig descobrir fa uns anys: l’escriptura expressiva. M’he format a les escoles de referència als EEUU i a Gran Bretanya, dos països on l’escriptura expressiva és una disciplina reconeguda amb llarga trajectòria. Sóc facilitadora acreditada pel Therapeutic Writing Institute de Denver, EEUU.

Detalls pràctics

Programa: Dissabte 20 d’octubre, de 10:00 a 14:00 h. Aquesta trobada és la  primera d’una sèrie de 4, cada una dedicada a un element/material.

On? Associació Pla de la Calma, Carretera del Montseny, 167, 08461 Sant Esteve de Palautordera

Preu: 40€

Apuntar-se: Confirmeu per correu electrònic a ivangerven1972@gmail.com, passant el vostre nom i cognom, número de telèfon i correu electrònic, i digueu-nos a quines trobades voleu venir. (Si no us va bé que us contactem per whatsapp)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s