El temps retrobat

La saviesa no ens ve donada, sinó que hem de descobrir-la nosaltres mateixos, en un viatge que ningú pot estalviar-nos ni fer per nosaltres.

Marcel Proust, A l’ombra de les noies en flor (1919)

En alguns moments de la vida necessitem mirar enrere per veure d’on venim, veure el que hem aconseguit i el que ens queda per fer. L’escriptura ens ajuda a recuperar els moments claus de la nostra vida, ens els apropa, i ens ajuda a entendre la seva importància.

El taller és accessible a tothom que tingui ganes d’escriure. No requereix cap experiència amb l’escriptura literària. Les tècniques d’escriptura que s’utilitzaran tenen l’objectiu de facilitar l’expressió escrita i el gaudi de l’escriptura.

És un taller pràctic en el qual l’escriptura ocupa la majoria del temps. Farem servir diferents tècniques d’escriptura per reviure i revifar el passat i trobar les paraules per plasmar-lo.

En el cicle de 6 sessions tractarem temes com la infància, els orígens, punts d’inflexió, de crisi i de creixement, les tries que han determinat el curs de la nostra vida, …

Contacte: Ingrid Van Gerven / ivangerven1972@gmail.com  /  649578427

©foto: Karel Van Gerven

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s